Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW BROADCASTING

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Apple TV

Per a vore JW Broadcasting en el teu Apple TV primer hauràs de configurar-lo i instal·lar l’app JW Broadcasting. Seguix els passos següents per a fer-ho:

Com configurar el teu Apple TV

El teu Apple TV ha de vindre amb instruccions per a configurar-lo i connectar-lo a Internet. Una volta estiga connectat, completa la configuració seguint les instruccions que apareixen en la pantalla.

Com instal·lar JW Broadcasting des de l’App Store

Navega per l’App Store i instal·la JW Broadcasting seguint estos passos:

• Desplaça’t a la Dreta sobre la superfície Touch del teu Siri Remote i selecciona Busca.

• Polsa la superfície Touch per a activar-la, i gasta el teclat per a escriure «JW Broadcasting».

• Com alternativa, pots mantindre pressionat el botó Siri i dir «JW Broadcasting».

• Selecciona l’app i polsa la superfície Touch.

Instal·la l’app seguint les instruccions que apareixen en la pantalla.